Team Auto Rent a car Sofia

Цени на коли под наем

Модел 1-2 дни 3-7 дни 8-15 дни 16-30 дни 30+ дни Депозит
Шевролет Авео-aвт. 22 € 17 € 15 € 13 € 10 € 150 €
Сузуки Балено 34 € 28 € 23 € 18 € 14 € 250 €
Пежо 301 36 € 30 € 27 € 24 € 22 € 250 €